06/06/2019 06/06/2019 Την Κυριακή 9 Ιούνιου 2019 και ώρα 19:30 στον αύλειο χώρο των Συγχρόνων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 51, Νέο Ηράκλειο) θα πραγματοποιηθεί η 25η Εορτή Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στην οποία θα λάβουν μέρος οι νεανικές και κατηχητικές συνάξεις των Ενοριών της Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Νέας Φιλαδελφείας και Νέας Χαλκηδόνος. Τα...
06 Ιουνίου, 2019 - 22:18

25η Εορτή Νεότητος Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Διαδώστε:
25η Εορτή Νεότητος Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Την Κυριακή 9 Ιούνιου 2019 και ώρα 19:30 στον αύλειο χώρο των Συγχρόνων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 51, Νέο Ηράκλειο) θα πραγματοποιηθεί η 25η Εορτή Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στην οποία θα λάβουν μέρος οι νεανικές και κατηχητικές συνάξεις των Ενοριών της Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Νέας Φιλαδελφείας και Νέας Χαλκηδόνος. Τα παιδιά θα παρουσιάσουν σύντομα δρώμενα, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα παρουσιάσουν την «Θυσία του Αβραάμ», έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στην εορταστική εκδήλωση των νέων μας όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της εν λόγω Μητρόπολης, ενώ προς εξυπηρέτηση του κοινού θα υπάρχουν λεωφορεία των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση για μεταφορά του κοινού από το Σταθμό ΗΣΑΠ του Νέου Ηρακλείου από τις 18:30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων