25/05/2020 25/05/2020 Ο κορωνοϊός έβαλε… φρένο, δυστυχώς, στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αυτές δεν θα λειτουργήσουν φέτος. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει την τοπική κοινωνία ότι μετά από συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και για λόγους πρόνοιας και ασφάλειας...
25 Μαΐου, 2020 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 21:47

Αναστολή λειτουργίας Κατασκηνώσεων Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Αναστολή λειτουργίας Κατασκηνώσεων Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

Ο κορωνοϊός έβαλε… φρένο, δυστυχώς, στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αυτές δεν θα λειτουργήσουν φέτος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει την τοπική κοινωνία ότι μετά από συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και για λόγους πρόνοιας και ασφάλειας των παιδιών δεν θα λειτουργήσει φέτος τις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» στη Μάκρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων