21/03/2020 21/03/2020 Αυτήν την περίοδο που βρισκόμαστε στο σπίτι μας περισσότερες ώρες, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας δημιουργικά και ποιοτικά, να κάνουμε το σπίτι μας Εκκλησία, να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τον πνευματικό μας αγώνα, να δεθούμε τα μέλη της οικογένειας μεταξύ μας ακόμη περισσότερο ή να επανασυνδεθούμε, να συζητήσουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και βέβαια να ακούμε...
21 Μαρτίου, 2020 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 20:13

Αποκλειστικά για Παιδιά – Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Διαδώστε:
Αποκλειστικά για Παιδιά – Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Αυτήν την περίοδο που βρισκόμαστε στο σπίτι μας περισσότερες ώρες, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας δημιουργικά και ποιοτικά, να κάνουμε το σπίτι μας Εκκλησία, να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τον πνευματικό μας αγώνα, να δεθούμε τα μέλη της οικογένειας μεταξύ μας ακόμη περισσότερο ή να επανασυνδεθούμε, να συζητήσουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και βέβαια να ακούμε την Πειραϊκή Εκκλησία, την καλύτερη συντροφιά και για τούτες τις δύσκολες μέρες.

Στο κανάλι της Πειραϊκής Εκκλησίας στο YouTube θα βρείτε εκπομπές από την παιδική ζώνη της Πειραϊκής Εκκλησίας, ώστε τα παιδιά μας να απασχολούνται δημιουργικά, να ακούν όμορφες διδακτικές ιστορίες, τραγούδια και μουσική, να «ταξιδεύουν» σε τόπους και χρόνους αλλοτινούς. Όλα αυτά θα επιδράσουν ευεργετικά και ταυτόχρονα θα τους προσφέρουν γνώσεις και εμπειρίες ωφέλιμες για όλη την ζωή τους. Σταδιακά θα προστεθούν, επίσης, εκπομπές για τους γονείς και για όλη την οικογένεια με εποικοδομητικές συζήσεις, χρήσιμες συμβουλές και σκέψεις που θα δώσουν σε όλους την ευκαιρία να κρατήσουν και να εφαρμόσουν ό,τι έχουν περισσότερο ανάγκη κατά την δική τους κρίση.

Αυτήν την περίοδο που βρισκόμαστε στο σπίτι μας περισσότερες ώρες, ακούμε περισσότερο την Πειραϊκή Εκκλησία, το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας!

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ – Συνεχής ανανέωση εκπομπών

ΑΚΟΥΣΤΕ – “Αποκλειστικά για παιδιά” – Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

* “Αποκλειστικά για παιδιά” – Η Κιβωτός του Νώε

* “Αποκλειστικά για παιδιά” – Αβραάμ

* “Αποκλειστικά για παιδιά” – Η Δημιουργία του κόσμου

* “Αποκλειστικά για παιδιά” – Η Δημιουργία του Ανθρώπου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων