19/01/2022 19/01/2022 Την αυθόρμητη επίσκεψη μαθητριών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, σήμερα Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022. Οι μικρές μαθήτριες εξέφρασαν την επιθυμία και με την προτροπή των Γονέων και των Διδασκάλων τους, αμέσως μετά το μάθημά τους, αγόρασαν τρόφιμα, τα οποία προσέφεραν ιδιοχείρως στον Ποιμενάρχη,...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 14:27

Αυθόρμητη και με αγαθό σκοπό επίσκεψη παιδιών στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Αυθόρμητη και με αγαθό σκοπό επίσκεψη παιδιών στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Την αυθόρμητη επίσκεψη μαθητριών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, σήμερα Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022.

Οι μικρές μαθήτριες εξέφρασαν την επιθυμία και με την προτροπή των Γονέων και των Διδασκάλων τους, αμέσως μετά το μάθημά τους, αγόρασαν τρόφιμα, τα οποία προσέφεραν ιδιοχείρως στον Ποιμενάρχη, για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους το Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης και τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Ο Σεβασμιώτατος εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος, που αυτές τις δύσκολες ημέρες, Γονείς και Διδάσκαλοι γαλουχούν τα παιδιά και τα διδάσκουν να έχουν φιλάνθρωπα αισθήματα και να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους, συνεχάρη τα παιδιά, τους μίλησε καταλλήλως και τους έδωσε αναμνηστικές ευλογίες μαζί με την ευχή του για προκοπή και πρόοδο στην ζωή και την Πίστη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων