19/06/2020 19/06/2020 Δε θα λειτουργήσουν για τη φετινή χρονιά οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων που γίνονται κάθε χρόνο στην Κασσιώπη. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος αποφάσισε να εντατικοποιήσει τις εργασίες βελτίωσης των χώρων το καλοκαίρι με ανάπλαση των γηπέδων...
19 Ιουνίου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2020 - 10:15

Δεν θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις στην Κασσιώπη

Διαδώστε:
Δεν θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις στην Κασσιώπη

Δε θα λειτουργήσουν για τη φετινή χρονιά οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων που γίνονται κάθε χρόνο στην Κασσιώπη. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος αποφάσισε να εντατικοποιήσει τις εργασίες βελτίωσης των χώρων το καλοκαίρι με ανάπλαση των γηπέδων και άλλα παρόμοια έργα ώστε την επόμενη χρονιά να είναι οι εγκαταστάσεις ακόμη καλύτερες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων