24/11/2020 24/11/2020 Λόγω των εκτάκτων μέτρων περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας, οι πνευματικές δραστηριότητες της Ιεράς  Μητροπόλεως Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας, πέραν των Ιερών Ακολουθιών, έχουν περιορισθεί ή και έχουν παύσει. Δεν έχει παύσει όμως το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Παϊσίου, ο οποίος πάντοτε αγωνιά για την πνευματική πρόοδο και σωτηρία. Με την προτροπή και ευλογία του επαναλειτούργησαν...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 22:41

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η σύναξη νέων της Λέρου

Διαδώστε:
Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η σύναξη νέων της Λέρου

Λόγω των εκτάκτων μέτρων περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας, οι πνευματικές δραστηριότητες της Ιεράς  Μητροπόλεως Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας, πέραν των Ιερών Ακολουθιών, έχουν περιορισθεί ή και έχουν παύσει.

Δεν έχει παύσει όμως το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Παϊσίου, ο οποίος πάντοτε αγωνιά για την πνευματική πρόοδο και σωτηρία. Με την προτροπή και ευλογία του επαναλειτούργησαν οι διακοπείσες συγκεντρώσεις της Συνάξεως Νέων της Λέρου, αλλά αυτή τη φορά, και όσο οι συνθήκες το επιβάλλουν, διαδικτυακά με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

Έτσι το Σάββατο 21/11/2020, έγινε η πρώτη προσπάθεια η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όσον αφορά στη σύνδεση των μελών, και αφού ξεπεράστηκαν τα όποια διαδικαστικά προβλήματα, η συζήτηση εξελίχθηκε ομαλότατα.

“Ελπίζουμε σύντομα να απαλλαγεί η πατρίδα μας και ο κόσμος από την ασθένεια η οποία δημιουργεί τόσα προβλήματα και να επανέλθουμε στην κανονικότητα” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων