08/07/2021 08/07/2021 Η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής οδεύει προς το τέλος της. Ο χρόνος κυλάει τόσο σύντομα, όταν οι καθημερινές ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι τόσες πολλές και ευχά­ριστες και συνδέονται αρμονικά με την σωστή διαπαιδα­γώγηση και την πνευματική οικοδομή των παιδιών. Οι καθημερινές αθλοπαιδίες, ο χρωματοπόλεμος, το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, το...
08 Ιουλίου, 2021 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 18:43

Δράσεις στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Μαρωνείας

Διαδώστε:
Δράσεις στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Μαρωνείας

Η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής οδεύει προς το τέλος της. Ο χρόνος κυλάει τόσο σύντομα, όταν οι καθημερινές ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι τόσες πολλές και ευχά­ριστες και συνδέονται αρμονικά με την σωστή διαπαιδα­γώγηση και την πνευματική οικοδομή των παιδιών.

Οι καθημερινές αθλοπαιδίες, ο χρωματοπόλεμος, το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, το μπάνιο στη θάλασσα, ο Καραγκιόζης, το τραγούδι, ο χορός, το τραμπολίνο έχουν ενθουσιάσει τους μικρούς μας κατασκηνωτές.

Παράλληλα, τα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα, όπως η αφιερωμένη ομιλία στην συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Επαναστάσεως του 1821, η ενημέρωση από μέλη του Ερυθρού Σταυρού και από διασώστες για την διάσωση και παροχή πρώτων βοηθειών και την συνεισφορά των σκύλων – διασωστών σε περιπτώσεις σεισμών και άλλων καταστροφών, εφοδιάζουν τα παιδιά με χρήσιμες γνώσεις για την πορεία της ζωής τους.

Αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκηνωτικής περιόδου απο­τελεί επίσης και η λειτουργική ζωή, τόσο με το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, όσο και με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης των εθελοντών στελεχών και η άριστη σχέση τους με τα παιδιά αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχία της Κατασκηνώσεως και εξασφαλίζει μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων