04/04/2019 04/04/2019 Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει εκδήλωση με σειρά δραστηριοτήτων και τίτλο «Πάσχα το Παιδικόν», το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 10:00 έως τη μία μετά το μεσημέρι στο Πνευματικό κέντρο του Καθεδρικού Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Η εκδήλωση περιλαμβάνει κατήχηση, κάλαντα, δρώμενα, αφηγήσεις, χειροτεχνίες και κατασκευές, που μας προετοιμάζουν...
04 Απριλίου, 2019 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2019 - 15:20

Εκδήλωση «Πάσχα το Παιδικόν» από το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Εκδήλωση «Πάσχα το Παιδικόν» από το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει εκδήλωση με σειρά δραστηριοτήτων και τίτλο «Πάσχα το Παιδικόν», το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 10:00 έως τη μία μετά το μεσημέρι στο Πνευματικό κέντρο του Καθεδρικού Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει κατήχηση, κάλαντα, δρώμενα, αφηγήσεις, χειροτεχνίες και κατασκευές, που μας προετοιμάζουν για τα Σωτηριώδη γεγονότα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να προμηθευτούν Ορθόδοξα Χριστιανικά βιβλία κατάλληλα για την ηλικία τους, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό σε προσιτές τιμές.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε: 210 41 18 602

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων