11/02/2023 14/02/2023 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 η εκδρομή στο Κρανίδι του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης με την συμμετοχή 21 παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου της Ύδρας που συμμετέχουν στις κατηχητικές συνάξεις. Από το Μετόχι με πούλμαν υπό την γενική ευθύνη του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου π. Νεκταρίου Δαρδανού τα παιδιά έφθασαν...
11 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 1:44

Εκδρομή του Γραφείου Νεότητος της Ι.Μ. Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στο Κρανίδι

Διαδώστε:
Εκδρομή του Γραφείου Νεότητος της Ι.Μ. Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στο Κρανίδι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 η εκδρομή στο Κρανίδι του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης με την συμμετοχή 21 παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου της Ύδρας που συμμετέχουν στις κατηχητικές συνάξεις.

Από το Μετόχι με πούλμαν υπό την γενική ευθύνη του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου π. Νεκταρίου Δαρδανού τα παιδιά έφθασαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου όπου τα υποδέχθηκε, τα ξενάγησε και παρέθεσε εν συνεχεία κέρασμα ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Καραβίας.

Εν συνεχεία τα παιδιά συμμετείχαν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους νέους των Κατηχητικών συνάξεων του Κρανιδίου.

Ακολούθησε γεύμα στην Ερμιόνη και η επιστροφή στην Ύδρα.

Στην εκδρομή συμμετείχε και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός.

«Ευχαριστούμε πολύ τον φιλόξενο ,ρέκτη και μπροστάρη των νεανικών συνάξεων εν Κρανιδίω Αρχιμ. π. Χριστόφορο Καραβία για όλα! Ευχαριστούμε τους Γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά και τον ευγενέστατο προπονητή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ” κ. Εμμανουήλ Ψωμά για την παραχώρηση του Γηπέδου 6 × 6 και την όλη μέριμνα του προς τα παιδιά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Νεότητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων