01/11/2020 01/11/2020 Στις Κατηχητικές Συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης εφαρμόστηκε φέτος πιλοτικά, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό την κάλυψη των κενών σε γνωστικά αντικείμενα του σχολείου και την εμπέδωση, με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα, της διδακτέας ύλης. Η διδασκαλία κυρίως είναι επικεντρωμένη στα...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 11:19

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Κατηχητικές Συντροφιές

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Κατηχητικές Συντροφιές

Στις Κατηχητικές Συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης εφαρμόστηκε φέτος πιλοτικά, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό την κάλυψη των κενών σε γνωστικά αντικείμενα του σχολείου και την εμπέδωση, με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα, της διδακτέας ύλης.

Η διδασκαλία κυρίως είναι επικεντρωμένη στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών. Οι κατηχήτριες, που είναι και έμπειροι εκπαιδευτικοί, ανέλαβαν, σε εθελοντική βάση, τη διδασκαλία, την οποία παρακολουθούν με χαρά περίπου 80 παιδιά.

Γονείς και παιδιά δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι, άλλωστε ,όπως είναι γνωστό από τα Βυζαντινά ακόμα χρόνια, η Εκκλησία έχει τις πνευματικές δυνάμεις να συμβάλει ουσιαστικά και ποιοτικά στο έργο της εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί επίσης ότι όπως οι συνθήκες της εποχής απαιτούν και σύμφωνα με όσα ισχύουν στα Σχολεία τηρείται με σχολαστική ακρίβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο.

????????????????????????????????????

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων