29/05/2019 29/05/2019 Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019  η Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στους Ανθόκηπους της Ν. Ευκαρπίας πραγματοποίησε εκδρομή στις κατασκηνώσεις «Ο Ποιμήν ο καλός» της Ιεράς Μητρόπολής Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Το Σάββατο 25η Μαΐου 2019, η «Ιθάκη», η Ενοριακή Νεανική Εστία των...
29 Μαΐου, 2019 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2019 - 12:34

Εξόρμηση Νέων της Μητρ.Νεαπόλεως στο Ποσείδι

Διαδώστε:
Εξόρμηση Νέων της Μητρ.Νεαπόλεως στο Ποσείδι

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019  η Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στους Ανθόκηπους της Ν. Ευκαρπίας πραγματοποίησε εκδρομή στις κατασκηνώσεις «Ο Ποιμήν ο καλός» της Ιεράς Μητρόπολής Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Το Σάββατο 25η Μαΐου 2019, η «Ιθάκη», η Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στους Ανθόκηπους της Ν. Ευκαρπίας, «σάλπαρε» για μια καινούργια περιπέτεια με «ρότα» αυτήν την φορά προς την Χαλκιδική και τις κατασκηνώσεις «Ο Ποιμήν ο καλός» της Ιεράς Μητρόπολής μας στο Ποσείδι.

Στις 9.00 το πρωΐ το «καράβι» τους σήκωσε τα «πανιά» και την «άγκυρά» του και δεν τα κατέβασε παρά μόνο φθάνοντας στην πανέμορφη κατασκήνωση στο Ποσείδι.

Τα παιδιά τους κατέβηκαν από το λεωφορείο περιεργάστηκαν τους χώρους, περπάτησαν έως την τραπεζαρία της κατασκήνωσης για να αφήσουν τα πράγματά τους και να τσιμπήσουν κάτι και κατόπιν συναντηθήκανε με τα παιδιά της «Βασιλειάδας», της Ε.Ν.Ε των Τριών Ιεραρχών Ευόσμου, και τον συνοδό ιερέα τους , τον π. Γεράσιμο, και μαζί τους γίνανε ένα ευλογημένο «κουβάρι» χωρίς αρχή και τέλος, που ξεκίνησε αμέσως το ατελείωτο παιχνίδι του.

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τα αγόρια στα καταπληκτικά γηπεδάκια, βόλεϊ και άλλα αυτοσχέδια παιχνίδια για τα κορίτσια.Την χαρά, το παιχνίδι και την διασκέδαση, γρήγορα διαδέχθηκαν το φαγητό, κερασμένο από την Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων και με την μέριμνα και την ευλογία του π. Χρυσοστόμου, και στη συνέχεια κάνανε το κατηχητικό τους μάθημα κάτω από τα μεγάλα δένδρα που κοσμούν την κατασκήνωση.

Φωτογραφίες, πειράγματα, παιχνίδι και διασκέδαση και τέλος λίγο πριν ετοιμαστούν για το μπάνιο μας στην θάλασσα, έπεσε η ιδέα για ένα κοινό παιχνίδι μεταξύ των δυο Ενοριών, «Ουρίτσες» το όνομα του, που έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, και των δυο Ενοριών, να γνωριστούν μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου της κατασκήνωσης, που έγινε στίβος «μάχης» για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Η πολυαναμενόμενη ώρα για το μπάνιο στη θάλασσα έφθασε! Τα παιδιά βάλανε τα «καλά τους» και έπειτα μπήκανε με μεγάλη «θέρμη» στην πολύ «παγωμένη» θάλασσα. Ωστόσο δεν πτοήθηκε κανείς τους, κάνανε το μπάνιο τους μαζί με τους κατηχητές που τους πρόσεχαν, ενώ άγρυπνος φρουρός από έξω και ο π. Χρυσόστομος με τους γονείς που ήρθαν μαζί μας στην εκδρομή.

Οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα σας μεταφέρουν το όλο κλίμα της εκδρομής αυτής, αφού μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, και κάθε περαιτέρω αναφορά θα ήταν φτωχή για να περιγράψει την τελευταία εκδρομή του κατηχητικού αυτού έτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων