09/04/2019 09/04/2019 Στις αρχές Μαρτίου 2019, έλαβε χώρα εξόρμηση για το περιοδικό “Προς τη Νίκη” στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βερίνο εκ μέρους Χαρούμενων Αγωνιστριών Αιγίου. Το εκκλησίασμα ανταποκρίθηκε και η εξόρμηση πήγε πολύ καλά. Ακολούθησε το πρωινό και στην συνέχεια βγήκαν τα βιολιά και οι κιθάρες από τις θήκες και έπιασαν «δουλειά». Κατά την...
09 Απριλίου, 2019 - 20:41

Εξόρμηση «Προς τη Νίκη» στο Βερίνο

Διαδώστε:
Εξόρμηση «Προς τη Νίκη» στο Βερίνο

Στις αρχές Μαρτίου 2019, έλαβε χώρα εξόρμηση για το περιοδικό “Προς τη Νίκη” στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βερίνο εκ μέρους Χαρούμενων Αγωνιστριών Αιγίου.

Το εκκλησίασμα ανταποκρίθηκε και η εξόρμηση πήγε πολύ καλά.

Ακολούθησε το πρωινό και στην συνέχεια βγήκαν τα βιολιά και οι κιθάρες από τις θήκες και έπιασαν «δουλειά». Κατά την επιθυμία των αδελφών, οι Χαρούμενες Αγωνίστριες ξεκίνησαν τραγούδια για τη Μακεδονία και την πατρίδα. Αφού τραγουδήσαν όλοι μαζί το “Μακεδονία ξακουστή” και πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής ανέβηκαν όλες μαζί στο κελακι του μακαριστού γέροντα π.Ευσεβίου. Έτσι, γεμάτες δύναμη για τα διαγωνίσματα του σχολείου αλλά και για το στάδιο της Μ.Τεσσαρακοστής, που θα άνοιγε την επόμενη μέρα, επέστρεψαν και πάλι στο Αίγιο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων