09/03/2019 09/03/2019 Σήμερα τα παιδιά του Κατώτερου Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, πραγματοποίησαν εκδρομή κατά την οποία επισκέφθηκαν πρώτα το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας για προσκύνημα και μετά τον Σύνδεσμο Barmen στο Παραλίμνι. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο, να κάνουν ένα μικρό σεμινάριο από μαθητές της Ξενοδοχειακή Σχολής...
09 Μαρτίου, 2019 - 14:21

Εξόρμηση του Κατηχητικού Σχολείου Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Εξόρμηση του Κατηχητικού Σχολείου Παραλιμνίου

Σήμερα τα παιδιά του Κατώτερου Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, πραγματοποίησαν εκδρομή κατά την οποία επισκέφθηκαν πρώτα το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας για προσκύνημα και μετά τον Σύνδεσμο Barmen στο Παραλίμνι. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο, να κάνουν ένα μικρό σεμινάριο από μαθητές της Ξενοδοχειακή Σχολής και μετά να φτιάξουν το δικό τους Κοκτέιλ με χυμούς φρούτων. Ακολούθησε διαγωνισμός και βραβεύτηκαν τα παιδιά που έφτιαξαν τα πιο ωραία Κοκτέιλ φρούτων. Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό και δίπλωμα συμμετοχής από τον Σύνδεσμο. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων