23/05/2022 24/05/2022 Τίτλοι τέλους για φέτος στις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν για τελευταία φορά, καταθέτοντας τις καρδιακές τους σκέψεις για την φετινή ιδιόμορφη χρονιά. Μέσα στον ναό κατέθεσαν συμβολικά ένα μπουκέτο από λουλούδια στα πόδια του Κυρίου, όμως στην πραγματικότητα κατέθεσαν τις παιδικές τους καρδιές που μοσχοβολούν και ευωδιάζουν από τις αρετές...
23 Μαΐου, 2022 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 2:08

Ένα μπουκέτο παιδικό στην αγκαλιά του Χριστού από τα Κατηχητικά της Ι.Μ. Γρεβενών

Διαδώστε:
Ένα μπουκέτο παιδικό στην αγκαλιά του Χριστού από τα Κατηχητικά της Ι.Μ. Γρεβενών

Τίτλοι τέλους για φέτος στις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν για τελευταία φορά, καταθέτοντας τις καρδιακές τους σκέψεις για την φετινή ιδιόμορφη χρονιά. Μέσα στον ναό κατέθεσαν συμβολικά ένα μπουκέτο από λουλούδια στα πόδια του Κυρίου, όμως στην πραγματικότητα κατέθεσαν τις παιδικές τους καρδιές που μοσχοβολούν και ευωδιάζουν από τις αρετές του Αγίου Πνεύματος.

«Έτσι, άλλωστε, νοιώθουμε κάθε φορά που ανταμώνουμε στην Ευαγγελίστριά μας. Ότι είμαστε μέσα σ’ έναν κήπο ευωδιαστό γεμάτο από πανέμορφα μπουμπούκια παραδομένα στην αγκαλιά του Χριστού. Μέσα σε αυτήν την αγκαλιά αποχαιρετιστήκαμε με πολύ παιχνίδι, γρήγορο τρεχαλητό, χορταστικά κεράσματα, γλυκά χαμογέλια, λαγαρά γέλια. Μα κυρίως με την υπόσχεση πως, αφού πάμε κατασκήνωση, θα ανταμώσουμε ξανά, πρώτα ο Θεός, από Σεπτέμβρη, για να υποδεχτούμε την Παναγία την Παραμυθία από το Άγιον Όρος», αναφέρει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων