31/07/2021 31/07/2021 Επ’ ευκαιρία του μήνα της Παναγιάς επισυνάπτουμε βίντεο από την παλαιά εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση” των στελεχών νεότητας της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς, με αφιέρωμα στα Όρθόδοξα ήθη και έθιμα του Αυγούστου καθώς και οδοιπορικό στις εορτές του τελευταίου μήνα του Εκκλησιαστικού έτους. Είναι ευκαιρία να θυμηθούμε ευλογημένες συνήθειες του λαού μας, ο οποίος ζούσε...
31 Ιουλίου, 2021 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 22:01

Εορτές, Ήθη και Έθιμα του Αυγούστου

Διαδώστε:
Εορτές, Ήθη και Έθιμα του Αυγούστου

Επ’ ευκαιρία του μήνα της Παναγιάς επισυνάπτουμε βίντεο από την παλαιά εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση” των στελεχών νεότητας της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς, με αφιέρωμα στα Όρθόδοξα ήθη και έθιμα του Αυγούστου καθώς και οδοιπορικό στις εορτές του τελευταίου μήνα του Εκκλησιαστικού έτους.

Είναι ευκαιρία να θυμηθούμε ευλογημένες συνήθειες του λαού μας, ο οποίος ζούσε μέσα στο πνεύμα της Ορθοδόξου ασκητικής και ησυχαστικής ζωής και βίωνε έμπρακτα την Ορθοδοξία.

Η Υπεραγία Θεοτόκος να μας σκεπάζει όλους και να μας ευλογεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων