14/01/2022 16/01/2022 Tο 3ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο του Άργους Ορεστικού, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος κατόπιν προσκλήσεως των Διευθυντών των Σχολείων, Βασιλείου Καραμανίδη, Αριστείδη Χατζή και Δημητρίου Τσατσαρώνη αντίστοιχα. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά όλων των τάξεων στη γλώσσα τους, για διάφορα θέματα, όπως: η...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2022 - 7:46

Επισκέψεις του Μητροπολίτη Καστορίας σε Σχολεία του Άργους Ορεστικού

Διαδώστε:
Επισκέψεις του Μητροπολίτη Καστορίας σε Σχολεία του Άργους Ορεστικού

Tο 3ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο του Άργους Ορεστικού, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος κατόπιν προσκλήσεως των Διευθυντών των Σχολείων, Βασιλείου Καραμανίδη, Αριστείδη Χατζή και Δημητρίου Τσατσαρώνη αντίστοιχα.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά όλων των τάξεων στη γλώσσα τους, για διάφορα θέματα, όπως: η παιδεία, η μάθηση, η θεολογία, η σχέση πίστης και επιστήμης, η δημιουργία, η αφιέρωση, η ειρήνη και ο πόλεμος κλπ.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ευχηθεί στους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων αυτών στα γραφεία τους.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τους Ιερείς των Ενοριών της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού, π. Λεωνίδα και π. Πασχάλη αντίστοιχα, και μοίρασε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, περίπου 650 τον αριθμό, από μια εικόνα του αγίου Μηνά και ένα γλύκισμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων