08/03/2023 08/03/2023 Μαθητές του Γυμνασίου Ξυλαγανής, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, επισκέφθηκαν χθες την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονής από τον Ιεροδιάκονο Αρσένιο, ενός εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής, ο οποίος τους μίλησε περί της Ιστορίας του Παπικίου Όρους και της Μονής. Οι Καθηγητές και τα παιδιά,...
08 Μαρτίου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 12:18

Επίσκεψη μαθητών στην Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στην Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους

Μαθητές του Γυμνασίου Ξυλαγανής, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, επισκέφθηκαν χθες την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονής από τον Ιεροδιάκονο Αρσένιο, ενός εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής, ο οποίος τους μίλησε περί της Ιστορίας του Παπικίου Όρους και της Μονής.

Οι Καθηγητές και τα παιδιά, ευχαριστώντας τόσο για την υποδοχή, όσο και για την φιλοξενία, αναχώρησαν έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, επιθυμώντας σύντομα να επισκεφθούν και πάλι την Ιερά Μονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων