26/05/2022 27/05/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Επισκοπής Ρεθύμνου την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως της διεύθυνσης του σχολείου. Το Μητροπολίτη συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαος Νικηφόρος, και ο εφημέριος της Επισκοπής, Αιδεσ. Πρωτ. Παύλος Λουκογεωργάκης. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές της Γ΄ τάξης του...
26 Μαΐου, 2022 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 1:23

Επίσκεψη Μητροπολίτη Ρεθύμνης στο Γυμνάσιο Επισκοπής

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Ρεθύμνης στο Γυμνάσιο Επισκοπής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Επισκοπής Ρεθύμνου την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως της διεύθυνσης του σχολείου.

Το Μητροπολίτη συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαος Νικηφόρος, και ο εφημέριος της Επισκοπής, Αιδεσ. Πρωτ. Παύλος Λουκογεωργάκης.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου και συζήτησε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων