30/11/2022 30/11/2022 Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης και σε σχέση με τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων με θέμα «Τα συναισθήματα», οι μαθητές της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα πρόσφεραν στην «Τράπεζα Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου. Στη δράση αυτή συμμετείχαν μαθητές και δάσκαλοι και από τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου. Κατά...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 14:40

Φιλανθρωπική δράση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλύμνου

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική δράση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλύμνου

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης και σε σχέση με τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων με θέμα «Τα συναισθήματα», οι μαθητές της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα πρόσφεραν στην «Τράπεζα Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν μαθητές και δάσκαλοι και από τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου.

Κατά τη στιγμή της παράδοσης βρέθηκε στο σχολείο και τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ο οποίος μίλησε στα παιδιά, τα ευχαρίστησε και τα συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους.

Όλοι όσοι βοήθησαν και γενικά βοηθούν σε τέτοιου είδους δράσεις, νιώθουν τη μαγεία της προσφοράς και της ενσυναίσθησης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων