13/04/2019 13/04/2019    Περίπου 40 ορθόδοξοι χριστιανοί φοιτητές από το Σικάγο, το Ουισκόνσιν και την Ιντιάνα βρέθηκαν στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας του Σικάγου όπου τους υποδέχθηκε ο πατήρ Αλέξανδρος Κοράντα. “Η επίσκεψη επικεντρώθηκε στην προσέγγιση των φοιτητών για μια ημέρα προσευχής και αδελφοσύνης”, δήλωσε ο πατέρας Αλέξανδρος ο οποίος  άνοιξε στους φοιτητές μια διαφωτιστική...
13 Απριλίου, 2019 - 10:01

Φοιτητές κολεγίων σε ιστορικό Ναό στο Σικάγο κατά τη Σαρακοστή

Διαδώστε:
Φοιτητές κολεγίων σε ιστορικό Ναό στο Σικάγο κατά τη Σαρακοστή
   Περίπου 40 ορθόδοξοι χριστιανοί φοιτητές από το Σικάγο, το Ουισκόνσιν και την Ιντιάνα βρέθηκαν στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας του Σικάγου όπου τους υποδέχθηκε ο πατήρ Αλέξανδρος Κοράντα.
“Η επίσκεψη επικεντρώθηκε στην προσέγγιση των φοιτητών για μια ημέρα προσευχής και αδελφοσύνης”, δήλωσε ο πατέρας Αλέξανδρος ο οποίος  άνοιξε στους φοιτητές μια διαφωτιστική συζήτηση για την προσευχή, βασισμένη στις διδασκαλίες του Αγίου Θεοφάνους του Εγκλείστου ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πάνω σε άλλα θέματα που αφορούν τους νέους και άπτονται της Εκκλησίας και της Κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων