14/04/2019 14/04/2019 Στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της διδας Μαίρης Ράπτου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να τελέσει την ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ο διευθυντής των εκπαιδευτηρίων κ. Νικόλαος Ράπτης μαζί με τους καθηγητές υπεδέχθησαν τον Σεβασμιώτατο και τον καλωσόρισαν στη σχολική τους μονάδα. Εκκλησιάστηκαν οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς...
14 Απριλίου, 2019 - 15:38

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών σε σχολείο στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Χαιρετισμών σε σχολείο στη Λάρισα

Στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της διδας Μαίρης Ράπτου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να τελέσει την ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ο διευθυντής των εκπαιδευτηρίων κ. Νικόλαος Ράπτης μαζί με τους καθηγητές υπεδέχθησαν τον Σεβασμιώτατο και τον καλωσόρισαν στη σχολική τους μονάδα. Εκκλησιάστηκαν οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και τα παιδιά της Στ´ Δημοτικού. Στην ομιλία του ο σεπτός μας Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και συμβούλεψε τα παιδιά να ζούνε στην υπακοή και εν προσευχή να πορεύονται τη ζωή τους. Στο τέλος ευχαρίστησε όλο το διδακτικό προσωπικό, κυρίως δε την διδα Μαίρη Ράπτου για την ευλογημένη και δημιουργική προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της εκπαιδεύσεως και της κοινωνίας της Λάρισας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων