21/06/2022 21/06/2022 Η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως και Σταυρουπόλεως ετοιμάζεται να ανοίξει την αγκαλιά της για το καλοκαίρι 2022. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγαπημένο καταφύγιο, Ο Καλός Ποιμήν» στο Ποσείδι της Χαλκιδικής έλαβε χώρα η γενική καθαριότητα,...
21 Ιουνίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 23:53

Η κατασκήνωση της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ετοιμάζεται για το καλοκαίρι

Διαδώστε:
Η κατασκήνωση της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ετοιμάζεται για το καλοκαίρι

Η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως και Σταυρουπόλεως ετοιμάζεται να ανοίξει την αγκαλιά της για το καλοκαίρι 2022.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγαπημένο καταφύγιο, Ο Καλός Ποιμήν» στο Ποσείδι της Χαλκιδικής έλαβε χώρα η γενική καθαριότητα, τακτοποίηση και απολύμανση όλων των χώρων προκειμένου να υποδεχτεί από 1η Ιουλίου τους μικρούς κατασκηνωτές.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 80 στελέχη και κυρίες της διακονίας «σάρωσαν» κυριολεκτικά την κατασκήνωση.

Κάθε γωνιά πλέον της κατασκήνωσης είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους κατασκηνωτές.

Τον συντονισμό της «πανστρατιάς» των εθελοντών είχε ο Πανασιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Τσουλπάκης σε συνεργασία με τους αρχηγούς των Κατασκηνωτικών περιόδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων