05/10/2022 06/10/2022 Με τον καθιερωμένο αγιασμό, με αρκετή διάθεση και παιχνίδι ξεκίνησαν οι συναντήσεις των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. Με κέντρο δράσης τον ναό της Ευαγγελίστριας τα παιδιά των νηπίων και του Δημοτικού συναντιόνται κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί, ενώ στις 12 έρχονται τα παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου. Φέτος το κεντρικό θέμα είναι η γνωριμία...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 5:22

Η Παναγία κεντρικό θέμα των κατηχητικών ομάδων της Ι.Μ. Γρεβενών

Διαδώστε:
Η Παναγία κεντρικό θέμα των κατηχητικών ομάδων της Ι.Μ. Γρεβενών

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, με αρκετή διάθεση και παιχνίδι ξεκίνησαν οι συναντήσεις των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Με κέντρο δράσης τον ναό της Ευαγγελίστριας τα παιδιά των νηπίων και του Δημοτικού συναντιόνται κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί, ενώ στις 12 έρχονται τα παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου. Φέτος το κεντρικό θέμα είναι η γνωριμία με το ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας, λόγω της άφιξης του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας από το Άγιον Όρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων