06/07/2020 06/07/2020 Ο προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του θεολόγου Πάτμου, Αρχιμανδρίτης Πατήρ Αντίπας Νικηταράς, θα μιλήσει σήμερα στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη για την «Πνευματική σχέση του Αγίου Αμφιλόχιου Μακρή με τον Άγιο Νεκτάριο». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο από τα Ιερά Λείψανα του...
06 Ιουλίου, 2020 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 13:14

«Η πνευματική σχέση του Αγίου Αμφιλόχιου Μακρή με τον Άγιο Νεκτάριο»

Διαδώστε:
«Η πνευματική σχέση του Αγίου Αμφιλόχιου Μακρή με τον Άγιο Νεκτάριο»

Ο προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του θεολόγου Πάτμου, Αρχιμανδρίτης Πατήρ Αντίπας Νικηταράς, θα μιλήσει σήμερα στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη για την «Πνευματική σχέση του Αγίου Αμφιλόχιου Μακρή με τον Άγιο Νεκτάριο».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο από τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αμφιλόχιου και θα τελεστεί δέηση ενώπιον αυτού.

Σημειώνεται πως η ομιλία διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος σε συνεργασία με την νεανική ομάδα τέκνων Αγίου Δημητρίου και Αγίου Πορφυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων