17/05/2022 17/05/2022 Στην Παράκληση που τελέσθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές.  Ο Ηγούμενος π. Καλλίνικος Μαυρολέων μετέφερε στα παιδιά, που σε λίγες μέρες δίνουν εξετάσεις, τις ευχές του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβροσίου , για να ευοδωθεί...
17 Μαΐου, 2022 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 15:25

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου

Στην Παράκληση που τελέσθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές. 

Ο Ηγούμενος π. Καλλίνικος Μαυρολέων μετέφερε στα παιδιά, που σε λίγες μέρες δίνουν εξετάσεις, τις ευχές του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβροσίου , για να ευοδωθεί αισίως και προς το συμφέρον τους όλος αυτός ο κόπος!

Συμπροσευχήθηκαν μαζί μας ο Πρεσβύτερος π. Μιχαήλ Φράγκος, Μαθηματικός, Εφημέριος Μενετών Καρπάθου, πολλοί Καθηγητές, η επίτιμος Λυκειάρχης κ. Βασιλεία Γεργατσούλη και οι γονείς των παιδιών.

Πολύτιμη η συνεργασία και η συνδιοργάνωση με την Καθηγήτρια κ. Ειρήνη Χατζηγεωργίου, υπεύθυνη σχολικής ζωής στο Γενικό Λύκειο Απερίου Καρπάθου.

“Καλή επιτυχία παιδιά, στις εξετάσεις σας, στη ζωή και στον αγώνα! Και… μην ξεχνάς ! Δεν είσαι μόνος!” έγραψε ο π. Καλλίνικος.

Πηγή: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων