21/10/2020 21/10/2020 Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις Κατηχητικές Συντροφιές των κοριτσιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης έλαβαν χώρα πολλοί πρωτότυποι διαγωνισμοί, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Όλες οι τάξεις διαγωνίστηκαν ανά ζευγάρια. «Ψάρεψε το Νέμο» ήταν η διασκεδαστική δοκιμασία ανάμεσα στην Α΄και τη Β΄Δημοτικού, ενώ η Γ΄με τη Δ΄ διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στην κατασκευή...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 21:25

Και μέτρα και παιχνίδια και διαγωνισμοί!

Διαδώστε:
Και μέτρα και παιχνίδια και διαγωνισμοί!

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις Κατηχητικές Συντροφιές των κοριτσιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης έλαβαν χώρα πολλοί πρωτότυποι διαγωνισμοί, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Όλες οι τάξεις διαγωνίστηκαν ανά ζευγάρια. «Ψάρεψε το Νέμο» ήταν η διασκεδαστική δοκιμασία ανάμεσα στην Α΄και τη Β΄Δημοτικού, ενώ η Γ΄με τη Δ΄ διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στην κατασκευή των πιο γευστικών cake pops. Η Ε΄Δημοτικού ήρθε αντιμέτωπη με τη Στ΄, καθώς και οι δυο έβαλαν τα δυνατά τους να φτιάξουν το πιο πρωτότυπο γιαουρτογλυκό, ενώ η Α΄Γυμνασίου αντιμετώπισε επιστρατεύοντας τη φαντασία της τη Β΄Γυμνασίου στο «Master Chef».

Όλα τα κορίτσια χάρηκαν πολύ και διασκέδασαν δημιουργικά ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο, οπότε και θα γίνει η βράβευση των ομάδων που διακρίθηκαν και θα ακολουθήσουν και πολλές νέες εκπλήξεις!

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων