30/05/2021 30/05/2021 Με μια λιτή εορτή, τηρουμένων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας της δημόσιας υγείας, τελέσθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου, η τελευταία σύναξη του Κατώτερου Κατηχητικού, του Ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν για τελευταία φορά, για αυτήν την περίοδο, και έδωσαν την υπόσχεση ότι τον Οκτώβριο θα είναι...
30 Μαΐου, 2021 - 22:51
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2021 - 22:56

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η τελευταία σύναξη του Κατώτερου Κατηχητικού

Διαδώστε:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η τελευταία σύναξη του Κατώτερου Κατηχητικού

Με μια λιτή εορτή, τηρουμένων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας της δημόσιας υγείας, τελέσθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου, η τελευταία σύναξη του Κατώτερου Κατηχητικού, του Ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν για τελευταία φορά, για αυτήν την περίοδο, και έδωσαν την υπόσχεση ότι τον Οκτώβριο θα είναι και πάλι όλοι μαζί στη ζεστή αγκαλιά της Εκκλησίας.

Στη σύντομη προσλαλιά του, ο Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, αφού ευχαρίστησε τις Κατηχήτριες και τους εθελοντές στο έργο της Νεότητας της ενορίας, ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά Καλό Καλοκαίρι και τους μοίρασε δώρα αγάπης εκ μέρους της ενορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων