13/05/2020 13/05/2020 Ανακοίνωση για την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεως όπου αναφέρεται ότι αν τα μέτρα το επιτρέψουν η Κατασκήνωση θα λειτουργήσει. Αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για να αποφασιστεί η λειτουργία, πάντως έχουν φροντίσει ώστε αν επιτραπεί να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα παιδιά και φέτος.  Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:  Λένε,...
13 Μαΐου, 2020 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 19:18

Κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

Διαδώστε:
Κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

Ανακοίνωση για την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεως όπου αναφέρεται ότι αν τα μέτρα το επιτρέψουν η Κατασκήνωση θα λειτουργήσει. Αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για να αποφασιστεί η λειτουργία, πάντως έχουν φροντίσει ώστε αν επιτραπεί να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα παιδιά και φέτος. 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: 

Λένε, πως για τον Κατασκηνωτή το έτος χωρίζεται σε δύο περιόδους: τις 15 περίπου ημέρες της Κατασκήνωσης και τις υπόλοιπες 350 περίπου ημέρες που αδημονεί να ξαναβρεθεί στον ευλογημένο αυτόν τόπο, με τους Φίλους του και τους Ομαδάρχες του. Οι μνήμες και εμπειρίες αυτών των ημερών μένουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά του κάθε κατασκηνωτή, τον συνοδεύουν για πάντα και τον ειρηνεύουν στις δύσκολες στιγμές. Αυτή η ειρήνη είναι όντως κατορθωτή και απλόχερα την προσφέρει ο Χριστός σε όποιον τη ζητεί!

Εφέτος, ζώντας σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας, εμείς ως Μητρόπολη εργαζόμαστε, έτσι ώστε αν τα μέτρα το επιτρέψουν, και μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, να φιλοξενήσουμε τα παιδιά μας στη Κατασκήνωση για να ξεκουραστούν, να παίξουν και να φορτίσουν τις πνευματικές τους «μπαταρίες» για λίγες μέρες. Υπήρξε ήδη μέριμνα για να λειτουργήσει και η πισίνα, η οποία θα δώσει επιπλέον κίνητρο στους μικρούς μας φίλους. Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων και αποφάσεων θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα και υπεύθυνα.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων