05/07/2021 05/07/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι φέτος, κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη μας» το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Περιλαμβάνει ποικίλες ολοήμερες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κατηχητικές και αθλητικές δράσεις με θεματικό άξονα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση! Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο Προκόπειο...
05 Ιουλίου, 2021 - 14:52

“Κατασκήνωση στην πόλη μας” από την Μητρόπολη Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
“Κατασκήνωση στην πόλη μας” από την Μητρόπολη Νέας Κρήνης

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι φέτος, κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη μας» το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Περιλαμβάνει ποικίλες ολοήμερες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κατηχητικές και αθλητικές δράσεις με θεματικό άξονα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση!

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο καθημερινά, όλο τον Ιούλιο, Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 – 8 μ.μ.

Μαζί με το πληροφοριακό υλικό σας αποστέλλουμε συνημμένα και την αφίσα της κατασκήνωσης και παρακαλούμε θερμώς για την περαιτέρω προώθησή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων