27/06/2019 27/06/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας & Κυνουρίας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τα παιδιά, δημιουργώντας ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ). Το ΚΔΑΠ έχει ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, την αλληλεπίδρασή τους με διάφορες δραστηριότητες (αθλητικές, καλλιτεχνικές, ομαδικά παιχνίδια κ.α), καθώς και τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου...
27 Ιουνίου, 2019 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2019 - 22:30

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) από την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Διαδώστε:
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) από την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας & Κυνουρίας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τα παιδιά, δημιουργώντας ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

Το ΚΔΑΠ έχει ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, την αλληλεπίδρασή τους με διάφορες δραστηριότητες (αθλητικές, καλλιτεχνικές, ομαδικά παιχνίδια κ.α), καθώς και τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύεται η μοναδικότητα της ιδιοσυγκρασίας του κάθε παιδιού, να αναπτύσσεται η δημιουργικότητά του και να βελτιώσει την εκφραστικότητά του μέσω της ψυχαγωγίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2712710547 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού “Η Ζωοδόχος Πηγή” κατά τις ώρες λειτουργίας του (8:00π.μ – 16:00 μ.μ).

 

 

ΠΗΓΗ: KALIMERAARKADIA

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων