14/02/2021 14/02/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης εκκλησιάστηκαν, κατά την τέλεση της δεύτερης Θείας Λειτουργίας, οι υπεύθυνοι, τα στελέχη και οι νέοι της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης, ανήμερα της εορτής του τοπικού Αγίου, Οσιομάρτυρος Δαμιανού του εν Κισσάβου. Στο τέλος της Θείας Ευχαριστίας προσήλθε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να ευλογήσει τη...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 14:30

Κοπή Βασιλόπιτας Νεανικών Ομάδων Χριστιανικής Εστίας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας Νεανικών Ομάδων Χριστιανικής Εστίας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης εκκλησιάστηκαν, κατά την τέλεση της δεύτερης Θείας Λειτουργίας, οι υπεύθυνοι, τα στελέχη και οι νέοι της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης, ανήμερα της εορτής του τοπικού Αγίου, Οσιομάρτυρος Δαμιανού του εν Κισσάβου.

Στο τέλος της Θείας Ευχαριστίας προσήλθε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να ευλογήσει τη βασιλόπιτα τους.

Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, ευχήθηκε στα παιδιά να αντλούν δύναμη και θάρρος μέσα από τη ζωή της Εκκλησίας και να μην απελπίζονται από τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, αλλά να συνεχίζουν με αγωνιστικότητα και σθένος να καλλιεργούνται τόσο στα γράμματα, όσο και στην πίστη.

Στο τέλος, μικροί και μεγάλοι άδραξαν την ευκαιρία του χιονισμένου τοπίου και απήλαυσαν την ευλογία του Θεού στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων