30/07/2021 30/07/2021 Συνεχίζονται με επιτυχία τα θερινά προγράμματα φιλοξενίας νέων παιδιών στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος με την 4η Κατασκηνωτική Περίοδο, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη 29 Ιουλίου. Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται κορίτσια μαθήτριες Λυκείου, οι οποίες προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον...
30 Ιουλίου, 2021 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 14:17

Ξεκίνησε η 4η Κατασκηνωτική περίοδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η 4η Κατασκηνωτική περίοδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Συνεχίζονται με επιτυχία τα θερινά προγράμματα φιλοξενίας νέων παιδιών στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος με την 4η Κατασκηνωτική Περίοδο, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται κορίτσια μαθήτριες Λυκείου, οι οποίες προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό rapid test στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών, χθες Πέμπτη 29 Ιουλίου υποδέχτηκε τα κορίτσια στην Κατασκήνωση και ετέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τα παιδιά της Κατασκήνωσης.

Επίσης, ο κ. Συμεών πραγματοποίησε κατηχητική συνάντηση με τις κατασκηνώτριες αναπτύσσοντας το θέμα: «ὁμοία ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν θησαυρῷ κεκρυμμένῳ» και είχε την ευκαιρία να έχει μία όμορφη πνευματική επικοινωνία μαζί τους.

Και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ενώ ο Σεβασμιώτατος συνεχίζει να έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων του αυτήν την περίοδο το Ιερό Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων