17/08/2019 17/08/2019 Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, κατόπιν εντολής του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου, τέλεσε τον αγιασμό έναρξης της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Αγία Κιουρά (Ματρώνα), στο Παρθένι της Λέρου, παρουσία της πρώτης ομάδας Αγοριών. Παρόντες ήταν ο...
17 Αυγούστου, 2019 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 14:40

Ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος στην Λέρο

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος στην Λέρο

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, κατόπιν εντολής του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου, τέλεσε τον αγιασμό έναρξης της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Αγία Κιουρά (Ματρώνα), στο Παρθένι της Λέρου, παρουσία της πρώτης ομάδας Αγοριών.

Παρόντες ήταν ο αρχηγός της κατασκήνωσης π. Δαμασκηνός, ο υπαρχηγός π. Νικόλαος και οι ομαδάρχες Σώζων Λάμπρου και Στυλιανός Χατζηλάρης, η Δ/ντρια του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου και η εκπαιδευτικός κα Χρυσοβαλάντω Κυπραίου.

Ο Θεοφιλέστατος, μετά τον Αγιασμό, απηύθυνε στα παιδιά τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτου μας, ο οποίος ευρίσκεται στην Αστυπάλαια για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατόπιν έγινε η έπαρση της Ελληνικής και Βυζαντινής Σημαίας της κατασκήνωσης από τους ομαδάρχες και τα παιδιά έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και «Τη Υπερμάχω».

Εν συνεχεία τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, δόθηκαν οι πρώτες κατευθύνσεις από τους υπευθύνους, και κάθισαν όλοι μαζί στην τράπεζα για το πρώτο γεύμα, αφού έψαλλαν όλα τα παιδιά μαζί την σχετική προσευχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων