11/02/2019 11/02/2019 Μαθήματα πυρόσβεσης παρέδωσαν στελεχη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αεροδρομίου Μυκόνου στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Άνω Μεράς, στο παρακείμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής κηπάριο, όπου άναψαν ελεγχόμενη φωτιά την οποία έσβησαν, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά, που εξασκήθηκαν να φορούν το προστατευτικό κράνος και να χειρίζονται το σωλήνα κατάσβεσης. Ο Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε και...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:57

Μάθημα πυρόσβεσης στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Άνω Μεράς

Διαδώστε:
Μάθημα πυρόσβεσης στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Άνω Μεράς

Μαθήματα πυρόσβεσης παρέδωσαν στελεχη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αεροδρομίου Μυκόνου στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Άνω Μεράς, στο παρακείμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής κηπάριο, όπου άναψαν ελεγχόμενη φωτιά την οποία έσβησαν, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά, που εξασκήθηκαν να φορούν το προστατευτικό κράνος και να χειρίζονται το σωλήνα κατάσβεσης.


Ο Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου Επιπυραγό κ. Παναγ. Μαυραγάνη και τους Πυροσβέστες κ.κ. Γ. Κουβουτσέλο και Κωνστ. Παυλάκη, και τους μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων