18/11/2019 18/11/2019 Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου προσέφεραν χρήματα, αλλά και την εθελοντική τους εργασία για την παρασκευή 150 γευμάτων στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, κατά τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς οι μαθητές συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία διαθέτουν για τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας. Μαζί με την...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 12:02

Μαθητές παρασκεύασαν 150 Γεύματα Αγάπης στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μαθητές παρασκεύασαν 150 Γεύματα Αγάπης στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου προσέφεραν χρήματα, αλλά και την εθελοντική τους εργασία για την παρασκευή 150 γευμάτων στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, κατά τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς οι μαθητές συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία διαθέτουν για τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας. Μαζί με την ομάδα μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου ήταν και ο διευθυντής του Λυκείου Βασίλειος Χαραμής καθώς ο πρόεδρος του Συσσιτίου και εφημέριος του Ναού, π. Ελευθέριος Μίχος .

Όπως τόνισαν οι μαθητές, είναι σπουδαία εμπειρία να προσφέρεις σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς να αναμένεις κάποιο αντάλλαγμα ή επιβράβευση. Με την βοήθεια των εθελοντριών του συσσιτίου οι μαθητές έζησαν από κοντά την όλη διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων, ανταποκρινόμενοι με αυτό τον τρόπο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι στην περιοχή μας που δεν έχουν τα στοιχειώδη για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων