16/03/2022 16/03/2022 Συνάντηση ουσίας και πνευματικής οικοδομής πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, των Υπευθύνων Πατέρων του Τομέα Νεότητος και Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτ. π. Κων/ου Βάγια Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος, Πρωτ. π. Χρήστου Τσιλοφύτη, Αναπληρωτού Διευθυντού και ομάδος κατηχητών, στελεχών του νεανικού και κατηχητικού έργου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο...
16 Μαρτίου, 2022 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2022 - 12:00

Με Κατηχητές και στελέχη του Γραφείου Νεότητας συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Με Κατηχητές και στελέχη του Γραφείου Νεότητας συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Συνάντηση ουσίας και πνευματικής οικοδομής πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, των Υπευθύνων Πατέρων του Τομέα Νεότητος και Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτ. π. Κων/ου Βάγια Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος, Πρωτ. π. Χρήστου Τσιλοφύτη, Αναπληρωτού Διευθυντού και ομάδος κατηχητών, στελεχών του νεανικού και κατηχητικού έργου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, ο οποίος για αρκετή ώρα συζήτησε με τους κατηχητές για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να πραγματοποιήσουν πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στον τομέα της Νεότητος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη, τόσο τους υπεύθυνους Πατέρες, όσο και τους κατηχητές για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στα Κατηχητικά Σχολεία όλων των βαθμίδων στις Ενορίες της Μητροπόλεως και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μ. Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων