10/11/2020 10/11/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ συναντά και πάλι τους νέους και τις νέες και συνομιλεί μαζί τους διαδικτυακά. Συγκεκριμένα η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί live την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 μέσω της επίσημης σελίδας facebook της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας. Κεντρικό ρόλο στην συνάντηση αυτή θα έχει η επικαιρότητα, όπου ο...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 19:31

Με νέους θα συνομιλήσει διαδικτυακά ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Με νέους θα συνομιλήσει διαδικτυακά ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ συναντά και πάλι τους νέους και τις νέες και συνομιλεί μαζί τους διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί live την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 μέσω της επίσημης σελίδας facebook της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας. Κεντρικό ρόλο στην συνάντηση αυτή θα έχει η επικαιρότητα, όπου ο Σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει με τους νέους και θα δεχθεί τις ερωτήσεις τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων