11/03/2022 11/03/2022 Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγαπημένο Καταφύγιο – Ο Καλός Ποιμήν» άνοιξε πάλι την αγκαλιά της. Την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα 100 στελέχη και μαθητές Λυκείου είχαν την ευκαιρία να...
11 Μαρτίου, 2022 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 16:46

Μετά από δύο χρόνια άνοιξε η κατασκήνωση της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Μετά από δύο χρόνια άνοιξε η κατασκήνωση της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγαπημένο Καταφύγιο – Ο Καλός Ποιμήν» άνοιξε πάλι την αγκαλιά της.

Την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα 100 στελέχη και μαθητές Λυκείου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την κατασκήνωση της Μητρόπολης στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Το μεσημέρι μετά το αλάδωτο αλλά πεντανόστιμο Καθαροδευτεριάτικο τραπέζι που οι κυρίες μαγείρισσες ετοίμασαν με πολλή αγάπη διαβάστηκε τμήμα του Μεγάλου Αποδείπνου. Οι εκδρομείς με μπροστάρη την «ψυχή» της κατασκήνωσης π. Γεράσιμο Τσουλπάκη πήραν τον δρόμο της επιστροφής ανανεώνοντας το ραντεβού με την κατασκήνωσή μας το καλοκαίρι 2022!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων