04/06/2021 04/06/2021 «Μία Βόλτα στην ΟΑΚ» πραγματοποίησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κολυμπαρίου με τα ποδήλατά τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3η Ιουνίου) και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021. Τους μαθητές υποδέχθηκε ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιδρύματος και Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας, Αντώνης Καλογεράκης, ο οποίος αφού...
04 Ιουνίου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 16:45

Μία βόλτα στην ΟΑΚ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Διαδώστε:
Μία βόλτα στην ΟΑΚ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

«Μία Βόλτα στην ΟΑΚ» πραγματοποίησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κολυμπαρίου με τα ποδήλατά τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3η Ιουνίου) και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιδρύματος και Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας, Αντώνης Καλογεράκης, ο οποίος αφού πρώτα εξήγησε στα παιδιά την έννοια του συνεδρίου για να τα εισάγει στις δράσεις της ΟΑΚ, αλλά και τη σπουδαία σημασία του διάλογου, έκανε αναφορά στην 5η Ιουνίου, η οποία έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και πρότεινε τη χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων