13/05/2019 13/05/2019   Στο φιλόξενο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν.Ράπτου πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει το γραφείο νεότητας της Μητροπόλεως Λαρίσης σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Μ.Ν.Ράπτου, με τη συμμετοχή ομάδων των κατηχητικών των ενοριών, των Χριστιανικών αδελφοτήτων και των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν.Ράπτου. Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στα...
13 Μαΐου, 2019 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2019 - 18:22

Μητρ. Λαρίσης: “Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας”

Διαδώστε:
Μητρ. Λαρίσης: “Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας”

  Στο φιλόξενο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν.Ράπτου πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει το γραφείο νεότητας της Μητροπόλεως Λαρίσης σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Μ.Ν.Ράπτου, με τη συμμετοχή ομάδων των κατηχητικών των ενοριών, των Χριστιανικών αδελφοτήτων και των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν.Ράπτου.
Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στα παιδιά και στους κατηχητές τους από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των εκπαιδευτηρίων κ. Νικόλαο Ράπτη και τους καθηγητές κ. Θεοφάνη Μυλωνά, κ. Βησσαρίωνα Σιακαβάρα, κ. Αθανάσιο Νικολακούλη, και κ. Μιλτιάδη Στεργιούλη οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.
Ξεχωριστή ευλογία για τα παιδιά αποτέλεσε η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ο εν λόγω Ποιμενάρχης βρέθηκε κοντά στη χριστιανική νεολαία στην οποία απηύθυνε λόγους πατρικούς τονίζοντας ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Συνεχάρη τους νέους μας για την παρουσία τους, το ήθος τους αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Τους υπενθύμισε ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο διάβολος δεν κάνει ποτέ διακοπές». Παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων των κατηχητών και των κατηχητοπαίδων στη δ. Μαίρη Ράπτου και στους καθηγητές του σχολείου για την παραχώρηση των εξαιρετικών εγκαταστάσεων.
Αφού παρακολούθησε τον τελικό απένειμε το κύπελλο στην ομάδα του Αγίου Γεωργίου Νίκαιας, η οποία στον τελικό νίκησε με σκορ 3-1 την ομάδα της Χριστιανικής Εστίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πλούσιο κέρασμα απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα σε όλες τις ομάδες. Με την υπόσχεση ότι και του χρόνου θα είμαστε όλοι παρόντες στο 6ο τουρνουά ποδοσφαίρου αποχωρήσαμε κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την υπέροχη συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων