08/12/2019 08/12/2019 Μία παράσταση Κουκλοθέατρου για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάστηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». «Ο Ελατένιος», μία πανέμορφη, γλυκιά Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ζωντάνεψε από την ομάδα κουκλοθέατρου των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Μία τρυφερή Χριστουγεννιάτικη ιστορία καμωμένη με...
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2019 - 21:52

«Ο Ελατένιος»: Μία γλυκιά Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Διαδώστε:
«Ο Ελατένιος»: Μία γλυκιά Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Μία παράσταση Κουκλοθέατρου για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάστηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

«Ο Ελατένιος», μία πανέμορφη, γλυκιά Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ζωντάνεψε από την ομάδα κουκλοθέατρου των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.

Μία τρυφερή Χριστουγεννιάτικη ιστορία καμωμένη με το ζυμάρι της αγάπης και τη νοστιμιά των Χριστουγέννων, που συγκίνησε τα μικρά και μεγάλα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων