19/03/2020 19/03/2020 Συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση έχει αναστείλλει προσωρινά τις δραστηριότητές της. Διάφορες ευκαιρίες θα πραγματοποιούνται όμως με διαδικτυακό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο xfd.gr! Ο ελεύθερος χρόνος που προκύπτει ας αξιοποιηθεί σε πνευματική μελέτη και σε προσευχή, με ειδικό μάλιστα αίτημα...
19 Μαρτίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 20:48

Ο ελεύθερος χρόνος που προκύπτει, ας αξιοποιηθεί σε μελέτη και προσευχή

Διαδώστε:
Ο ελεύθερος χρόνος που προκύπτει, ας αξιοποιηθεί σε μελέτη και προσευχή

Συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση έχει αναστείλλει προσωρινά τις δραστηριότητές της.

Διάφορες ευκαιρίες θα πραγματοποιούνται όμως με διαδικτυακό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο xfd.gr!

Ο ελεύθερος χρόνος που προκύπτει ας αξιοποιηθεί σε πνευματική μελέτη και σε προσευχή, με ειδικό μάλιστα αίτημα να δώσει ο Θεός να ξεπεραστούν όλες οι δοκιμασίες της πατρίδας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων