15/01/2023 15/01/2023 Στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο, συμπαρισταμένων των κληρικών υπευθύνων...
15 Ιανουαρίου, 2023 - 16:06

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος ευλόγησε την βασιλόπιτα του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος ευλόγησε την βασιλόπιτα του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως

Στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο, συμπαρισταμένων των κληρικών υπευθύνων Νεότητος των ενοριών. Εν συνεχεία τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων των ενοριών Αγίου Νικολάου Φλαρίου και Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας παρουσίασαν, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, τραγούδια, ποιήματα και ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Χριστούγεννα στη Σμύρνη του 1921» συγκινώντας τους παρευρισκομένους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την εκδήλωση με ευχές για πρόοδο στα παιδιά και με ευγνωμοσύνη στους γονείς των παιδιών οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων