30/07/2019 30/07/2019 Μια εκκλησιαστική κατασκήνωση αποτελεί ένα σημαντικό τομέα δράσεως και προσφοράς του ποιμαντικού έργου κάθε Μητροπόλεώς που αποβλέπει στην ψυχική, πνευματική, αλλά και σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών εδώ και πενήντα πέντε χρόνια καταβάλλεται προσπάθεια για να χαρούν τα παιδιά την όμορφη φύση και να μετάσχουν σε ένα πρόγραμμα...
30 Ιουλίου, 2019 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2019 - 16:55

Ο Μητρ.Τρίκκης με τα παιδιά στην Πύρρα

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Τρίκκης με τα παιδιά στην Πύρρα

Μια εκκλησιαστική κατασκήνωση αποτελεί ένα σημαντικό τομέα δράσεως και προσφοράς του ποιμαντικού έργου κάθε Μητροπόλεώς που αποβλέπει στην ψυχική, πνευματική, αλλά και σωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών εδώ και πενήντα πέντε χρόνια καταβάλλεται προσπάθεια για να χαρούν τα παιδιά την όμορφη φύση και να μετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που τους προσφέρει χαρά, παιχνίδι, πρωταθλήματα, ψυχαγωγία, συνεργασία με άλλα παιδιά, ευγενή άμιλλα, πρωτοβουλία, συμμετοχή σε ομαδικές εκδηλώσεις, και κυρίως στα Μυστήρια και τη Λατρεία της Εκκλησίας μας.

Η συμμετοχή των παιδιών στην Κατασκήνωση είναι γι’ αυτά μια μοναδική εμπειρία, η οποία τα συνοδεύει σ’ ολόκληρη τη ζωή τους.

Ο Σεβαμιώτατος Μητροπόλιτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος διέμεινε από το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουλίου έως το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019 στο χώρο των Κατασκηνώσεων και είχε την ευκαιρία να ζήσει και να συμμετέχει από κοντά στις κατασκηνωτικές δραστηριότητες.

Το πρωί της Δευτέρας 29ης Ιουλίου 2019 ολόκληρη η «δύναμη» της κατασκηνώσεως πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο χωριό της Πύρρας με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο και της οδηγίες του γενικού υπεύθυνου π. Γεωργίου Γραδούλα.

Το παιχνίδι και η ανεμελιά είχαν τον πρώτο λόγο. Ο κ. Χρυσόστομος έγινε και αυτός παιδί για λίγες ώρες παίζοντας μαζί με όλα τα παιδιά.

Η εκδρομή έκλεισε με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου προς όλα  τα παιδιά, να μην ξεχνούν ποτέ τις φιλίες που δημιουργούνται στην κατασκήνωση, διότι είναι ένας ισχυρός δεσμός αγάπης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων