16/01/2022 17/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Ανωτέρων Κατηχητικών Σχολείων αρρένων και θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στη πόλη της Άρτας, το απόγευμα ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κατηχητικού θηλέων και ομίλησε επίκαιρα στις μαθήτριες. Λίγο αργότερα, ευλόγησε...
16 Ιανουαρίου, 2022 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 22:08

Ο Μητροπολίτης Άρτης ευλόγησε την βασιλόπιτα των Ανωτέρων Κατηχητικών Σχολείων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Άρτης ευλόγησε την βασιλόπιτα των Ανωτέρων Κατηχητικών Σχολείων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Ανωτέρων Κατηχητικών Σχολείων αρρένων και θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στη πόλη της Άρτας, το απόγευμα ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κατηχητικού θηλέων και ομίλησε επίκαιρα στις μαθήτριες. Λίγο αργότερα, ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ομίλησε στους μαθητές του Κατηχητικού αρρένων της Μητροπόλεως Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «ταξιδεύοντας στον χρόνο αναζητούμε την ωριμότητα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων