23/11/2022 23/11/2022 Με τον πιό όμορφο και ευλογημένο τρόπο ξεκίνησε την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος. Την περασμένη εβδομάδα ο Ποιμενάρχης του Περιστερίου πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ανθουπόλεως – Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον νέο Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Αλεξάνδρο Ζαρίκο και από...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 15:27

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου με τη νεολαία της Αγίας Μαρίνης Ανθουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Περιστερίου με τη νεολαία της Αγίας Μαρίνης Ανθουπόλεως

Με τον πιό όμορφο και ευλογημένο τρόπο ξεκίνησε την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ποιμενάρχης του Περιστερίου πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ανθουπόλεως – Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον νέο Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Αλεξάνδρο Ζαρίκο και από τους εφημερίους του Ιερού Ναού καθώς και από τα παιδιά της Β´ και Γ´ τάξης του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου, τα οποία εκκλησιάστηκαν και έλαβαν, στο τέλος, το αντίδωρο από τον Σεβασμιώτατο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Ιερός Ναός παρέθεσε πρωινό γεύμα στους παρευρισκόμενους. Εκεί, ο Σεβασμιώτατος κ. Γρηγόριος απέδωσε ολιγόλεπτο Θείο λόγο στα παιδιά, νουθετώντας τα να διαβάζουν την Αγία Γραφή και τονίζοντάς τους ότι ο Λόγος του Θεού θα τους ωφελήσει στη πορεία της ζωής τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές τους να έχουν ευλογημένα Χριστούγεννα και τους πρόσφερε, ως δώρο, μία Καινή Διαθήκη και μία εικόνα του Καλού Ποιμένος Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων