16/01/2023 16/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπόπολης και συνεχάρη τόσο τον διδάσκοντα αγιογράφο Νικόλαο Ρουσσάκη, όσο και τον όμιλο των μικρών παιδιών, τα οποία προχωρούν με ταχείς ρυθμούς στην ιερά τέχνη της αγιογραφίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στα παιδιά καλή συνέχεια...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 12:28

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπόπολης και συνεχάρη τόσο τον διδάσκοντα αγιογράφο Νικόλαο Ρουσσάκη, όσο και τον όμιλο των μικρών παιδιών, τα οποία προχωρούν με ταχείς ρυθμούς στην ιερά τέχνη της αγιογραφίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στα παιδιά καλή συνέχεια του ευλογημένου αυτού χαρίσματός τους και να είναι η χρονιά τους καλλίκαρπη και χαριτωμένη σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων