02/01/2020 02/01/2020 Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους φοιτητές και σπουδαστές της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, από το νεοσύστατο Γραφείο Νεότητος. Στη γιορτή παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, ο οποίος μίλησε με τους νέους και μοίρασε δώρα σε όλους. Μέσα στο γιορτινό κλίμα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, εγινέ η παρουσίαση του Γραφείου Νεότητος από...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 20:06

Ο Σταγών Θεόκλητος μίλησε με τους νέους και μοίρασε δώρα σε όλους

Διαδώστε:
Ο Σταγών Θεόκλητος μίλησε με τους νέους και μοίρασε δώρα σε όλους

Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους φοιτητές και σπουδαστές της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, από το νεοσύστατο Γραφείο Νεότητος.

Στη γιορτή παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, ο οποίος μίλησε με τους νέους και μοίρασε δώρα σε όλους.

Μέσα στο γιορτινό κλίμα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, εγινέ η παρουσίαση του Γραφείου Νεότητος από τον υπεύθυνο π.Ιωάννη Ζώτο, αλλά και τα άλλα μέλη του, για το τι είναι το Γραφείο Νεότητος και ποιοί οι στόχοι του.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων