05/07/2020 05/07/2020 Το πρόγραμμα Φιλοξενίας στο Θερινό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα.  Το πρόγραμμα, το οποίο πρώτη φορά σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε, λόγω των ειδικών συνθηκών, από την Ιερά Μητρόπολη, απευθύνεται σε κοριτσάκια Δημοτικού, τα οποία ανάλογα με...
05 Ιουλίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 20:31

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Φιλοξενία”

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Φιλοξενία”

Το πρόγραμμα Φιλοξενίας στο Θερινό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα. 

Το πρόγραμμα, το οποίο πρώτη φορά σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε, λόγω των ειδικών συνθηκών, από την Ιερά Μητρόπολη, απευθύνεται σε κοριτσάκια Δημοτικού, τα οποία ανάλογα με την ηλικιακή γκάμα στην οποία ανήκουν, παρακολουθούν ανά τετραήμερο ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. Το διάστημα από 1 Ιουλίου έως 4 Ιουλίου 2020, φιλοξενήθηκαν 25 κορίτσια Α΄ και Β΄ Δημοτικού.

Στο σχεδιασμό του προγράμματος, στο οποίο λήφθηκαν υπόψη οι παιδαγωγικές προτεραιότητες της ηλικίας, καθώς και η ανάγκη της καλλιέργειας λεπτών δεξιοτήτων, περιλαμβάνονταν η εκμάθηση παραδοσιακών χορών, τραγουδιών, η παρασκευή γλυκών, η συγκρότηση ομάδας φιλαναγνωσίας, τα ομαδοσυνεργατικά παιχνίδια, το κουκλοθέατρο, οι κινηματογραφικές ταινίες, τα παιχνίδια στον υπολογιστή και εικαστικά.

Οι γονείς, τα φιλοξενούμενα παιδιά και τα διακονούντα στελέχη της Μητρόπολης αποχωρίστηκαν με την κοινή επιθυμία να ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας την υλοποίηση παρόμοιου προγράμματος και του χρόνου.

  

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων