26/01/2020 26/01/2020 Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας, όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Αθήνας καλούνται να συμμετάσχουν στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Πολυτεχνειούπολης. Έναρξη Όρθρου: 7.00 π.μ. ιερουργούντος του Πανιερ. Μητροπολίτου Αχαΐας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 22:28

Παμφοιτητικό πανηγύρι Τριών Ιεραρχών στην Πολυτεχνειούπολη

Διαδώστε:
Παμφοιτητικό πανηγύρι Τριών Ιεραρχών στην Πολυτεχνειούπολη

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας, όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Αθήνας καλούνται να συμμετάσχουν στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Πολυτεχνειούπολης.

Έναρξη Όρθρου: 7.00 π.μ. ιερουργούντος του Πανιερ. Μητροπολίτου Αχαΐας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ε.Ε.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση για τους απελθόντες ευεργέτες, δωρητές, καθηγητές, φοιτητές και εργασθέντες στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο και θα παρατεθεί δεξίωση στο χώρο του κυλικείου του Διοικητηρίου.

Το απόγευμα της παραμονής, Δευτἐρα 29 Ιανουαρίου, στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός.

Πρόσβαση: Πολύ εύκολη πρόσβαση με περπάτημα από τη στάση «8η Ζωγράφου», όπου κάνουν στάση οι λεωφορειακές γραμμές 230 (ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Αμπελόκηποι) και 608 (ΜΕΤΡΟ Ευαγγελισμός).

Είσοδος για ΙΧ από την πύλη επί της οδού Κατεχάκη-Κανελλοπούλου

ΠΗΓΗ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων